Arculattervezés

Ha saját vállalkozásunk van, fontos, hogy egy jó imázs alakuljon ki a potenciális vevők fejében rólunk. Ennek egy része a grafikai arculattervezés, mely kizárólag a képi megjelenítés által próbál meg jó benyomást kelteni a vevőkben, kellemes színek, formák összhangjával.  

Kiemelkedő jelentőségű, hogy ha meglátják a vevők a logónkat, azonnal a termékeinkre, szolgáltatásainkra asszociáljanak, egy egyedi, szép és felismerhető jellel rendelkezzünk. A logóból kiindulva (a logótervezés lépései) létrehozzuk a levélpapírt, borítékot, névjegykártyát, illetve különböző dokumentum sablonokat, például árajánlatokhoz, teljesítésigazolásokhoz.

A logó, az arculat, a profi megjelenés bizalmat épít a leendő ügyfélben. A potenciális vásárló sokkal szívesebben köt üzletet egy olyan céggel, ami rendelkezik egy korrekt vizuális megjelenéssel. Ha csak egy Word-ben összerakott logónk van, az ügyfeleink feltehetik a kérdést, hogy a szolgáltatásunk, termékünk is ilyen minőségű-e.

Sok esetben az arculati elemek az elsők, melyekkel találkozik a leendő vevő, amikor például egy névjegykártyát adunk neki, vagy szélesebb körben értelmezve akár a honlapunkat nézik meg. Ha ezzel az első benyomással nem tudjuk meggyőzni, akár üzletet is veszthetünk. 

Ha Ön is egyedi arculatot szeretne kialakítani, vagy a jelenlegit szeretné frissíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Néhány arculattervezési munkánk

Bejegyzéseink a arculattervezés témájában

logótervezés, logókészítés

A logótervezés lépései