Céges weboldal készítés
a vállalkozása üzleti sikeréért

Növelje vállalkozása hitelességét, eredményességét egy jól tervezett, professzionális weboldallal!

Ügyfelei az első benyomást a cégéről sok esetben online szerzik. Ezért nem elhanyagolható, hogyan jelenik meg a vállalkozása az interneten, tud-e professzionális hatást kelteni és ezzel bizalmat építeni a vállalkozása irányába. Ha a céges weboldala igényes megjelenésű, technikailag kiválóan funkcionál, könnyű rajta eligazodni, akkor kedvező hatást gyakorol a látogatókra, akik bátran fogják igénybe venni termékeit vagy szolgáltatásait, ha a honlapon található információk meggyőzik őket.

Szokolay & Buzás Ügyvédi Iroda, honlapkészítés
Golden Visa Hungary, honlapkészítés

Sokrétű elvárások

Egyszerűen használható, áttekinthető

Ha az ügyfele nehezen találja meg a számára szükséges információkat, akkor hamar elveszíti az érdeklődését, és elhagyja az oldalt.

Gyors

A lassú betöltési idő elriasztja a látogatót a további böngészéstől.

Mobilbarát

Mivel az esetek több mint 60 százalékában mobiltelefonról böngészünk, a telefonon nem megfelelően megjelenő információk negatív hatást keltenek.

Releváns tartalmú

Ha hibás vagy aktualitását vesztett információkat tartalmaz az oldal, akkor nem fogják felvenni a cégével a kapcsolatot.

Jól tervezett, modern megjelenésű

Ha a weboldala elavult kinézetű, akkor nem ébreszt bizalmat a látogatókban, és rögtön kétségei merülnek fel a cége professzionalizmusát illetően.

Keresőoptimalizált

Ha a keresőmotorok nem találnak rá az oldalára, akkor az ügyfelei sem fognak!

Céges weboldalkészítés szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy egy minden igényt kielégítő, megbízható, professzionális honlaphoz juthat!

Miért válasszon minket?

Többéves tapasztalat

Számos céges weblap készítést zártunk sikerrel az elmúlt években, tekintse meg referenciáinkat

Meggyőző design

A cége arculati elemeivel összhangban alkotjuk meg az esztétikus, ugyanakkor jól áttekinthető, felhasználóbarát felületeket. Ha még nincs céges arculata, javasoljuk, hogy a weboldal létrehozása előtt vegye igénybe arculattervező szolgáltatásunkat

Széleskörű funkciók

WordPress tartalomkezelő rendszerrel dolgozunk, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek elvárásaihoz alkalmazkodó komplex funkciókat építsünk a céges honlapkészítés során az oldalába, és ezek megfelelően működjenek különböző eszközökön is.

Cégére szabott megoldások

Szakértő csapatunk a vállalkozása egyedi céljaira és igényeire szabva fogja a webfejlesztést elvégezni, illeszkedve az üzleti folyamataihoz.

Folyamatos karbantartás

Támogatást nyújtunk a megbízható technikai működés érdekében, és a honlap biztonsági mentését és frissítését megállapodás szerint rendszeresen elvégezzük, illetve amennyiben bármilyen tartalom frissítése szükséges, ránk számíthat!

Megoldásaink

céges honlapkészítés, weboldalkészítés, céges weboldal készítés, WordPress honlap készítés

CÉGES HONLAP

Egy jól felépített üzleti weboldal olyan kommunikációs csatornája lehet vállalkozásának, amely új látogatókat, potenciális vevőket hozhat. Gondoskodunk egy üzleti céljait támogató, felhasználóbarát, reszponzív honlap létrehozásáról. Szolgáltatásunk minden olyan eszközre kiterjed, amellyel a weboldala felhasználóival való kapcsolatot eredményessé teheti, legyen az blog, időpontfoglaló vagy hírlevél feliratkoztatás.

grafikai tervezés

GOOGLE ADS

Szükség esetén támogatjuk az online hirdetések egyik megkerülhetetlen eszközének alkalmazásában! A Google hirdetései segítségével növelheti céges honlapja forgalmát, ezzel bővítve vásárlói körét. Számos hirdetési forma áll rendelkezésre termékei vagy szolgáltatása online népszerűsítésére, segítünk eligazodni köztük!

seo, keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás (seo)

Igény esetén vállalunk keresőoptimalizált honlapkészítést is. Ehhez felkutatjuk a releváns kulcsszavakat és elhelyezzük honlapján a hozzájuk kapcsolódó legjobb tartalmakat. Ezzel érjük el, hogy jól látható és megtalálható legyen a céges weboldala a keresőmotorok és a felhasználók számára.

Blogunkban bővebben olvashat a keresőoptimalizálásról.

Szakértő csapatunk

Koordináljuk a céges honlapkészítés projektjének zavartalan lefolyását

Gondoskodunk a weboldal készítés során az esztétikus megjelenéséről

Biztosítjuk a weboldal működésének technikai feltételeit, szükséges funkcióit

Igény esetén kulcsszókutatást végzünk, optimalizáljuk a weboldalt a keresőmotorok számára

Igény esetén biztosítjuk a weboldal szöveges tartalmát, a keresőoptimalizálási szempontokat szem előtt tartva

Az átadás előtt különböző szempontok szerint ellenőrizzük a weboldal működését

Golden Visa Hungary, honlapkészítés

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időbe telik a céges honlap készítés?

A honlap elkészítésének időigénye az oldal bonyolultságától függ. Egy átlagos honlap általában 6 hét alatt elkészül, de a pontos határidőt az igények és az elvárások függvényében szükséges meghatároznunk, amelyet megállapodásban rögzítünk.

Milyen költségekkel számoljak?

A költségek a honlap összetettségén, funkcióin múlnak, valamint azon, hogy vannak-e felhasználható arculati elemek, színek, vagy ezek is tervezést igényelnek. Az igények felmérését követően egy árajánlatban részletesen összefoglaljuk a várható költségelemeket, amelyekkel kalkulálhat.

Hogyan módosítható a honlap tartalma?

Az általunk használt CMS rendszer a WordPress, amelynek felhasználói felülete lehetővé teszi a weboldal többszintű kezelhetőségét, valamint a tartalom és a funkciók gyors módosítását, bővítését is. Ügyfeleink a honlap átadását követően jellemzően minket bíznak meg ennek karbantartásával, de természetesen lehetőség van a saját hatáskörben történő kezelésre is.

Hogyan tartható fent a céges weboldal biztonsága?

A céges weboldal fejlesztése esetén kiemelt figyelmet szükséges fordítani erre a területre. Ha szakértő kezekbe adja a honlap létrehozását, akkor biztos lehet benne, hogy már a fejlesztés során gondosan járunk el (pl. tárhelyszolgáltatás választása, biztonsági beállítások). Ugyanakkor a weboldal elkészültét követően is szükséges a rendszeres karbantartás a biztonság fenntartása érdekében (pl. frissítések, biztonsági mentések).

Hogyan kerülhet előkelő helyre a céges honlapom a keresőkben?

A céges honlap keresőkben való helyezése több összetevőtől függ, és az aktuális trendek és algoritmusok is hatást gyakorolnak rá. A teljesség igénye nélkül a keresőoptimalizált honlapkészítés során például fontos lehet a releváns kulcsszavak felkutatása és elhelyezése a weboldalon, a friss tartalmak rendszeres közzététele, a technikai beállítások megfelelősége, a minőségi hivatkozások létrehozása más weboldalakról, vagy az analitikai eszközök használata a weboldal teljesítményének nyomon követéséhez, illetve szükség esetén a linképítés is szóba jöhet.

Céges weboldalkészítés szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy egy minden igényt kielégítő, megbízható, professzionális honlaphoz juthat hozzá!

A ZK DESIGN magasszintű, teljeskörű szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek céges weblap készítés terén.

Ha szeretne meggyőződni róla, hogy valóban egy szakértő csapatra bízza üzleti weboldal elkészítését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen a cége igényeire szabott árajánlatot!